Vores virksomhed kan give kompetent vejledning omkring alting fra pneumatiske gribere til aluminium profilsystemer

Behøver du en interessant skoletid? Er svaret ja, så vil jeg rekommandere dig en efterskole… Der findes ca. 250-260 efterskoler her i Danmark – i Jylland, på Fyn og på Sjælland. En efterskole er en dansk opfindelse, og dér har unge mellem fjorten og atten år chancen for at tage fra 8. til 10. klasse. Det er faktisk en kostskole, hvor du både bor såvel som går i skole. Efterskoler tager sig af teenagernes faglige samt personlighedsmæssige evolutionforløb, og som følge heraf får de unge et godt afsæt til deres fremtidige uddannelse.

Ikke een skole er magen til de andre, hvilket betyder, at der så sikkert, som det er sagt, findes en efterskole, der passer til det, som du vil have. Der eksisterer f.eks. efterskoler til elever med særlige behov, blandt andre efterskoler til ordblinde. Alle efterskolerne har en masse varierende selvvalgte fag, aktiviteter, arrangementer såvel som udlandsferier. Det er endog muligt for dig at komme på en efterskole med ens interesser for alle. Det er bl.a. en idrætsefterskole.

Et år på efterskole er ligesom hele fem almindelige år, er jeg blevet fortalt. Egentlig er det forståeligt nok, såfremt man overvejer hvor mange ting, man egentlig på bare et år kommer ud for. Dertil får du masser af gode venner/veninder, som du hurtigt kommer til at lære godt at kende, af den årsag at I lever sammen; bor sammen såvel som går i skole sammen. Majoriteten af efterskoler kan tilbyde linjefag samt en masse forskellige selvvalgsfag ud over de almindelige fag. Af den grund er det muligt selv at bestemme, hvordan lektionerne vil komme til at se ud.