Vild med korsang, børneteater og motion? Vores højskole kurser bliver uden tvivl som skabt til din smag

Flertallet af unge har svært ved at vide, hvad de vil bagefter grundskolen. Modne nok til en videre uddannelse er de nogle gange ikke, eller også behøver de tid til at udforske, hvad linie, de kan vælge. Hvad enten de ligger indenfor musik, design eller sport, kan et højskoleophold være den perfekte institution til at undersøge sine interesser, og samtidig bruge tid uden forældre til også at opnå selvstændighed.

Et ophold på en musisk almen højskole giver oplevelser plus bekendtskaber for livet, i tillæg til at en masse unge på denne måde pludselig kommer til at flytte væk fra deres forældre. En ting, der danner rammen for indsigt og visdom, betragtes året som.

Vores musiske almen højskole fokuserer en del på musik, det vil sige, at ligemeget typen af fagkombination du ender med her, bliver her groft sagt med sikkerhed musikalske indskud med i tidsplanen. Mulighed for at anvende højskolens musiske faciliteter udenfor skemaet er der dertil, noget flertallet af de unge har flere gode timer ud af. 1 gang per årgang har vi en kæmpe teaterforestilling, da denne højskole desuden er en teater højskole. Tips med hensyn til kostumer samt scenedesign får de unge lært I udviklingen af showet. Noget andet, vores almen højskole betragter som vigtig, er design. En del forskellige typer af kunst plus udtryksformer, f.eks. filtning, lerfigurer, foto plus design, underviser højskolen i. Begrænsninger kan slet & ret kreativiteten sætte.

I tillæg til kreativ plus musisk læring er kropslig udvikling tilmed vigtigt hos denne højskole. Med disse højskole kurser tilbydes alting fra beachsport til svømning & mavedans, samtidig med en masse aktiviteter i friluft, som desuden styrker holdfølelse samt styrke.

Holdfølelse, viljestyrke samt disciplin: ligegyldigt hvilke fag, din passion ligger indenfor, findes her bestemte evner, vi med sikkerhed kan love, at denne kunst højskole bør forære dig. Og derudover oplevelser som rejserne, vi planlægger på højskolen.