Vi behøver båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive

Jeg og min mand opfrisker haven, og gennemtænker bl.a. at lave nye højbede og jobbe på solterrassen. Min mand & jeg har til dette arbejde kommet frem til, hvordan skæreskiver (katalog.prebenz.dk/afkortning–skiver), båndsavklinger » katalog.prebenz.dk/afkortning–bandsavklinger, samt skrubskive (katalog.prebenz.dk/afgratning–skrubskiver) er relevant, mens ham og jeg skal have bearbejdet havens fliser, granit, sten og beton. Undertegnede kan forstå at en skrubskive er praktisk til at oprense de udslidte sten, som jeg & manden går efter at genbruge til den nye patio. Smart.

Jeg og min mand får gavn af skæreskiver, båndsavklinger og skrubskive til arbejdet i haven. Det er værktøj, som at der muliggør at overskære nogle metaldele og træsorter. Med skæreskiver kan vores eksisterende værktøj fx bruges til at forme sten, plast, metal og klinker. Derfor er båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive snart en stor hjælp.

Det bli’r sørme cool at styrke den tilgroede grønne område med brug af skrubskive, båndsavklinger samt skæreskiver. Baghaven trænger virkelig til noget håndværk, og med det i mente bliver det fantastisk at få anskaffet os skæreskiver, skrubskive samt båndsavklinger og starte vores projekt.