Vedr. viden om gravemaskiner og bruge minilæssere, dozere og dumpere

En af mine brødre påbegynder nyt job med minilæssere, dozere, dumpere og gravemaskiner. Dengang han forklarede om det, så han afgjort frejdig ud, og min feedback var kun … øøh ahva? Før min brors nye arbejde har jeg ikke hadt kendskab til dumpere, minilæssere og dozere, og gravemaskiner har jeg heller ikke tænkt synderligt om. Men her for tiden har han overstået et længere uddannelsesforløb i at tumle sådan nogle minilæssere, dumpere, dozere og gravemaskiner.

Jeg ses hver uge sammen med min bror til filmaftener eller biografture eller til gryderetter og Matador om søndage eller til James Bond-aftener. Derfor vil søsteren her sandsynligvis opdage yderligere om mandens brug af gravemaskiner, minilæssere, dozere og dumpere. Fair nok. Undertegnede er frisk på at høre vedrørende gravemaskiner, dozere, minilæssere og dumpere, for han altid virker frisk på at høre vedr. ansigtsbehandlinger, massage og shellack, hvilket jeg jo interesserer mig for.

Men vær gaaanske ubekymrede. Gravemaskiner, minilæssere, dozere og dumpere bli’r ik et emne, der kommer til at tage plads her på min blog. Dog måske så fremt undertegnede begynder at kæreste rundt med en fra storebrors arbejde eller sådan noget.