Vedr. nem hulmursisolering og undgå utætte tage med overstrygning/understrygning

Før end at jeg og manden rykkede i villa havde jeg ikke hørt ord som understrygning, overstrygning og hulmursisolering. Ombygningen af huset har fulgt til nye kvalifikationer. Såfremt understrygning på et ældre tegltag går i udu, dermed bliver taget utæt. Det samme problem findes med overstrygning, for jeg har forstået, at understrygning+overstrygning er lidt af det samme. BÅde overstrygning og understrygning tætner taget.

Hulmursisolering har ikke været så langvarigt at få lavet, som jeg havde forventet. Min mand & mig opstartede med at beslutte os for hulmursisolering med rockwool eller hulmursisolering med papiruld. Efter den beslutning var det egentligt meget nemt og ukompliceret. Hulmursisolering kan nemt gennemføres gennem ubetydelige huller, hvor fagfolk indblæser produktet. Jeg regnede først med, at hulmursisolering ved ækvivalent med at de skulle have revet vægge ned. Spild af bekymring.

Spørg mig, såfremt du skal forstå ting hulmursisolering, overstrygning og understrygning. Jeg synes, at jeg har opfattet en masse mens vi har været igang med ombygningen. Så spørg endelig til understrygning, hulmursisolering og overstrygning?