Ved hjælp fra en trailer løber du aldrig tør for plads

Meget funktionel er en trailer [www.trailergaardengantrup.dk] plus kan egentlig afbenyttes til ekstremt mange uensartede ærinder. Faktisk er det en af de bedste investeringer, vi har gjort i lang tid, & jeg kan overhovedet ej erindre, hvordan vi overhovedet har kunnet undvære en trailer…! Da jeg endnu var ung ønskede jeg mig en lille cabriolet, som jeg kunne anvende til at fræse hen ad motorvejen i. Nu hvor jeg har fået familie, er jeg nu glad for, at jeg i stedet traf det valg at anskaffe mig en robust 5-dørs familiebil, for at skulle bringe småbørnene omkring i en Lamborghini ville godt nok være temmelig træls.

Engang imellem har vi imidlertid fortsat været udsat for problemstillinger i forbindelse med pladsmangel – for eksempel hvis vi har været på storshopping i Ilva & indhandlet en masse store møbler, der skulle slæbes med til vores bolig. Eftersom min hustru og jeg har valgt at indhandle en trailer, er netop det problem imidlertid ordnet nu. Det føles jo en del enklere at stille den op i en trailer i stedet for at være tvunget til at binde den på øsen, såfremt den største af børnene skal afhentes fra skolen med sin cykel. Det er blevet klart for mig, at det ikke udelukkende er ved fragt af møbler, at den kan anvendes. Såfremt vi har haft behov for at tage forbi genbrugspladsen, har det ligeså føltes dejligt let at lægge skraldet op i traileren. Engang blev vi jo nødsaget til at køre adskillige ture for at få det hele med.

Ekstremt glad for at være ejer af en trailer, er jeg af den grund. En trailer er en ting, alle bør bruge.