Ved hjælp af min nye e-cigaret er det lykkedes for mig at droppe cigaretterne

Her i løbet af de sidste uger har dagbladene været ganske optaget af de nye e-cigaretter, som angiveligt skulle være værende mere sundhedsvenligt end almindelige tobakssmøger E-cigaretterne fungerer ved hjælp af batterikraft & anvendes en væske, som fås såvel m. som uden et indhold af nikotin & endvidere i et udvalg af divergente smagsvarianter.

Jeg har igennem længere tid prøvet på at stoppe med at ryge, & eftersom jeg er blevet oplyst omkring flere beretninger vedrørende tidligere tobaksrygere, for hvem det er lykkedes at stoppe ved hjælp af en e-cigaret - plusdamp.dk, , traf jeg afgørelse om at anskaffe mig en sådan til mig selv. Jeg antog imidlertid ej, at det ville du, da undertegnede har afprøvet alting som bl.a. alt fra plastre til tyggegummier uden nogen effekt.

Undertegnede er dog blevet glædeligt overrasket, for vha. min e-cigaret er det i øjeblikket knap fire måneder siden, jeg forrige gang har tændt en tobakscigaret! Egentlig har undertegnede ingenlunde behov for at ryge normale cigaretter mere, og jeg er ej i stand til at holde lugten ud – næ nej, jeg præfererer helt klart at anvende min nye e-cigaret. M. den er der endda den fordel, at jeg i dag tilmed kan ”ryge” indenfor uden at genere folk tæt på mig. Jeg kan derfor kun råde samtlige rygere til at ombytte smøgerne med en e-cigaret! Det er en utroligt brugbar erhvervelse & uigendriveligt det bedste værktøj til et effektivt rygestop, som jeg indtil nu har stiftet erfaringer m..