Ved at ændre en ce4 clearomizer til en ce5 clearomizer, vil du opnå en friskere smagsaroma

Da her findes en del at beslutte sig for, vil det forekomme svært at finde ud af, hvilken form for udstyr du skal købe, dersom du netop er begyndt på at benytte ecigaretter. Oveni at du kan købe mange mærker af ecigaretter plus tusindvis af smagsvarianter til din e-juice: der sælges tilmed forskellige batterier, clearomizere plus atomizere! Det vil være den, som laver elvæsken om til damp, idet du damper på din el-cigaret – clearomizere er et mundstykke plus en atomizer i ét. Nogle af de mest brugte bliver en ce4 & en ce5 clearomizer, dog der er et hav af forskellige clearomizere.

En ce4 clearomizer bliver en utrolig god clearomizer til dig, når du netop er begyndt at anvende elcigaretter. En ce4 clearomizer er derfor for det meste også det, som du finder i et begyndersæt. Den hører til de mindre på markedet, for en ce4 clearomizer kan indeholde 1,6mL ejuice. Din ce4 clearomizer skal egentlig udskiftes ret ofte, for ce4 clearomizeren kan holde en til to uger ved gennemsnitlig anvendelse. I kontrast til en ce5 clearomizer, er man ikke i stand til at udskifte brænderen i en ce4 clearomizer, så man er af den grund tvunget til at bruge en ny, dersom den bliver for slidt. En ce5 clearomizer har plads til 2mL e-væske, plus med denne clearomizer kan man snildt udskifte brænderen efter 7-14 dages anvendelse. En ce5 clearomizer resulterer tit i en renere smag sammenlignet med en ce4’er, på grund af at brænderen sidder i bunden & af den årsag hele tiden er i kontakt med e-væske.

Du kan med gevinst anvende en ce4 clearomizer, til den dag du føler dig klar til det mere seriøse, idet du lige er begyndt med e-cigaretter, for det virker naturligvis en smule dyrere med en ce5 clearomizer.