Undertegnede søgte efter speciallæge klinik Middelfart

Speciallæge klinik Middelfart

Undertegnede har skiftet bopæl til Nørre Aaby og skal i den forbindelse have ny speciallæge i gynækologi. Jeg mangler en praksis i omegnen af Middelfart og har hermed søgt på nettet efter ”speciallæge klinik middelfart” og ”gynækolog klinik middelfart”. Jeg har fundet et par interessante steder i eftersøgningen, og jeg har også søgt efter klinik i telefonbogen, hvor jeg bl.a. er faldet over Niels Lunde Fyn og 4 andre speciallæger i gynækologi med praksis i mit nabolag.

Jeg googler på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at undersøge, om ikke jeg samtidig kan udvælge et styk kompetent speciallæge til min ældste pige. Viola har før haft tegn på celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, som skræmte hende. Hun er ret bekymret for at gentage det, og derfor ønsker hun at blive undersøgt lidt oftere end normalt ved en speciallæge. Og hun er ligesom mig fynbo. Finder jeg en fin gynækolog klinik Middelfart vil vi begge komme på steder. Måske bliver det Niels Lunde Fyn praxisen eller et en af de andre speciallægeklinikker i Middelfart, som vi har læst om . Vores valg kræver en personlig samtale og lidt sammenhold af deres telefontider, og sådan noget som hvornår de har åbent og deres tilbud.

Jeg vil selv gerne komme hos en dygtig og god speciallæge klinik Middelfart, da jeg har temmelig mange irritationer med overgangsalderen og døjer med hedeture, der gør, at det inderste undertøj ofte er gennemvådt. Det ønsker jeg at få en gynækolog som for eksempel Niels Lunde Fyn eller lignende til at tjekke. Måske er det muligt, at jeg kan komme i effektiv plejer, så jeg undgår svedeturene.