Undertegnede oplever besværligheder ved at udvælge splinternye flotte lamper til hjemmet

Yay, jeg har glædet sig til at kunne løfte sløret for denne glædelige information længe, mærkes det næsten lissom. Undertegnede har været helt vildt spændt, men nu er alt endelig officielt, så jer på den anden side af skærmen skal selvsagt være de første til at høre om nyheden..!

Jeg har nu købt en god lejlighed, som jeg har set frem til at købe i utallige sæsoner. Lejligheden virker bred samt luftig, med et stort bad & en altan, som jeg ser frem til at nyde til sommer. Det eneste som jeg savner i dag, bliver egentlig en del lamper , http://www.lampeguru.dk/, , for jeg har allerede valgt samtlige af det møblement, som jeg savner. At det kort sagt er vildt væsentligt hvilke lamper, der er i et hjem, har jeg fået at vide.

I første omgang skal her helt sikkert være lamper hvor det er nødvendigt, dog man skal ikke bare bestille de mindst dyre lamper, for de ødelægger altså indtrykket af ejendommen som helhed. Måske 3 House Doctor lamper til at give lys over bordet: jeg overvejer, at jeg måske kan købe designede lamper til stuen. I køkkenet ønsker jeg mig en gruppe af LED spot lamper samt lamper under køkkenskabene, som lyser helt ned på køkkenbordet. Til entréen tænkte jeg faktisk på en elegant lysekrone, som bliver i stand til at danne en nydelig velkomst til boligen. Søde lamper hænger der i forvejen i badeværelset, så dem er jeg ej nødsaget til at at skifte.

At bestille nogle stående lamper til spisestuen plus soveværelset, som man eksempelvis kan benytte til at læse bøger, bør desuden anses som værende en optimal idé. Jeg ved, at de flotteste lamper får mulighed for at forbedre min villa, samtidig med at jeg aldrig bliver nødsaget til at være i mørke.

Så, dejlige venner!? Kan I hjælpe med at fremfinde de helt korrekte lamper til hjemmet? Please? Overbeskyttende mig er ikke så vild med at fremvise fotografierne af hjemmet herinde. Hvis I finder det behjælpeligt, sender jeg forståeligt gerne billeder af mit hus vha. email til jer. Opgaven er jeres!