Undertegnede her har fået lov til at komme på musikefterskole efter sommerferien og ser mega meget frem til efterskole drama + efterskole sang

Denne piges næste skoleår kommer virkelig til at blive det cooleste jeg har oplevet mogensinde, og det bunder i at moi her opstarter på efterskole. Sang plus teater/drama er undertegnede bestemt lykkelig over, så jeg googler lige nu efter jyllands fedeste musikefterskole tæt på Silkeborg eller Herning. I det område er der ikke for langt når jeg skal hjem og bo i weekenden.

Undertegnede her læste i dag nogle debatindlæg fra teens, der også var på 1 efterskole. Drama-linjer er der ikk så mange bloggere, som forklarer om, men musikefterskole søgte lille jeg noget om. Når undertegnede googler på efterskole drama dukker der også nogle fucked up fniseren oplevelser fra efterskole drama – altså efterskole drama, som at tøser danner rivaliserende grupperinger hvilket giver sladder. Men langt de fleste af eleverne beskriver heldigvis omkring livet på musikefterskole eller tilsvarende efterskoler med nye venner og gode aktiviteter.

Frøken Gaga her drømmer om at optræde og synge, og of course må jeg på en musikefterskole og teste mine evner for efterskole sang og teater. Det er den vej, jeg skal. Nu vel mig her vil internetsøge videre efter efterskole drama, efterskole sang og musikefterskole og falde over, hvad søgemaskinen anbefaler af efterskoler. Jeg har et valg der afventer.

Ingen af veninderne er desværre friske på musikefterskole med fokus på efterskole sang og efterskole drama. Carla kan ikke lide at være sammen med mange fremmede personer, og derfor gider hun selvfølgelig ikke af sted på efterskole. Mens Michelle brænder for sport og heste og ønsker selvfølgelig ik’ at komme på musikefterskole men på en skole med heste. På den baggrund vil jeg afsted helt alene. Ak og vel.