Undertegnede dyrker en trang til tyroler kostumer, halloween kostumer og halloween pynt i efterårsmånederne

Festglade mig er nok tidligt ude, men mine forberedelser er længe igang til min yndlingshøjtid: festen til halloween. Kærligheden er enorm til den 31.10, halloween kostumer og halloween pynt. Kostumer, muligheder for at skræmme ungerne på vejen, uhygge og klam mad … jeg elsker det.

En 2. ting jeg tænker til dette efterår er sjove tyroler kostumer. Jeg planlægger at tage til Munchens oktoberfest, og da vi snakkede om det udtalte min makker Troels, at tyroler kostumer var noget vi skal have. Og jeg er straks med på ideen. I løbet af sensommeren bør jeg med det som udgangspunkt have tjek på halloween pynt, halloween kostumer og tyroler kostumer. Jeg planlægger selv at genbruge nogle af tingene, og andet bliver shoppet hos butikker er har halloween pynt, tyroler kostumer og halloween kostumer eller på nettet.

Festglade mig er gudskelov ik ene blandt vennerne, som er begejstret for halloween pynt og halloween kostumer. Min underbo Emily og jeg kan lide at pynte overalt i villaen med halloween pynt i alle former. Og vi dyster nok lidt omkring at komme anstigende i de sjoveste halloween kostumer. Det er så hende som vil sammen med undertegnede til ølfest i Munchen, hende og jeg ska’ da helt bestemt rejse afsted i tyroler kostumer. Det bliver et ømt syn…