Underholdning og fantasi med Grimas ansigtsmaling

Familiens unger, der begge 2 er i fritidshjem har fået et flip med det dersens ansigtsmaling. Jeg regnede egentligt med at ansigtsmaling var mere noget der var populært hos noget mindre poder, og ungerne afprøvede det da også hos fastelavnsfester på torvet. Men i øjeblikket er Grimas ansigtsmaling {http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/} ganske enkelt blevet et kæmpe hit for begge to.

Jeg og min mand har købt Grimas ansigtsmaling til rødderne, så de kan lege videre herhjemme. Og så søndag, hvor vi begge slumrede lidt længe, stod poderne op på listefødder, spiste deres cornflakes og begyndte med at nulre med deres nye ansigtsmaling. De er efterhånden temmelig fingernemme til at lægge det flot. Så de vantrede da lige forbi slikbutikken og Fona med ansigtsmaling der lignede puslespil & glubsk tiger. Pjattede unger. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.

Jeg tror at fornøjelsen ved Grimas ansigtsmaling blev introduceret med medarbejderen Lilians start. Den dame er super kreativ og hun har opstartet et værkted med udklædning, hvor poderne har en fest med ansigtsmaling mens andre opfinder sjove kostumer. Malingen har Johanne er det.