Tyroler kostume – min veninde og jeg vælger tyrolertøj til en forestående ferie

Om tolv dage tager jeg og bedsteveninden af sted til tyrolerfest fuld af god stemning, fest, øl og sang. Som følge af det har vi i går været ude at investere i tyrolertøj. Det var min venindes idé at skaffe tyroler kostume {dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67} til ferien. Vigga havde hørt om en smart forretning med tyroler kostumer, som meget ligner festligt tyrolertøj. Selv havde jeg sgu ik kommet på mere end højst at sætte hår eller måske tænke på mit tøjs farver.

Jeg glæder mig mega meget til at tage afsted på tyrolerferie. Der har været totalt meget jeg har skullet nå den seneste tid, så en god øl-festival med tyrolertøj og et billigt tyroler kostume skal nok blive super skægt. Bagefter kører vi videre for at se områderne i nærheden og gør os en lille ferie.

Festaben her er super glad for vores fine tyrolertøj. til tyroler kostume kommer jeg i en sød en strutkjole i røde, hvide og blå toner med et volumeniøst skørt og tætsiddende overdel. Overdrevent smigrende for min talje og bryster. Mit tyroler kostume giver mig tankeforbindelser til en indbydende tanke over en kjole Snehvide eller tilsvarende kunne have taget på. Til trods for at jeg ikk lige før i tiden har knyttet den med tyrolertøj. Fin og ligesom en folke-agtig dragt.