Tilbeder I ik også bare masker, kostumer, sminke og parykker?

Jeg kan slå det fast med det samme. Jeg eeelsker at lege med sminke, masker, kostumer og parykker.

Moi har tre venner som er helt enige & som ofte forarbejder deres kostumer eller opkøber sjove masker for derhjemme at opfriske efterfølgende med fjer og glimmer. Specielt én ven er meget glad for hvad som helst inden for sminke, parykker, masker og kostumer og vi har sammen taget til lagersalg af kostumer og parykker, når det kongelige teater holder lagersalg. Winnis nyeste masker købte hun igen ved et udsalg, og nu pryder de hendes stuevæg.

Jeg vurderer at sminke, masker, parykker og kostumerer enormt sjovt. Masker og parykker giver nemlig et mere lystigt anstrøg. Eksempelvis sidste nytår, hvor Patrik og Esther, som ofte ankommer i chinos og bluse hvis én af vennerne skal holde rund fødselsdag, helt og aldeles tog røven på os og troppede op i tyl og jakkesæt inkl store masker og sminke (for begges vedkommende! – uuh han bar mørke makeup-pede øjne). Så fedt. veninden og jeg ankom i fede natur kostumer og abnorme matchende parykker. Det blev et brag af en fest.

Kæresten er sadly ikk helt så glad for masker, parykker, sminke og kostumer. Jonathan har ironisk nok planer om at holde fødselsdag født to dage nden fastelavnssøndag, så selvfølgelig er undertegnede nu ved at gruble over, måder at få ham til den gode mand til at jeg og ham holder fastelavnsfestivitas, hvor de venner der har lyst må lege med masker, kostumer, parykker og sminke.