Stor glæde for bløde karameller – medarbejder på arbejdet bør altså nyde en firmagave med bornholmske karameller

På kontoret eksperimenterer vi kolleger med alternative synsvinkler i år når vi skal købe firmagave. Vi har før i tiden erhvervet os et styk gensidig firmagave der rummer noget fra Illums eller dejlige hapsere. Men som eksperiment vil vi afprøve, at vi kolleger skal anskaffe firmagave direkte til en anden arbejdsmakker.

Jeg blev tildelt en dame, som med stor glæde gnasker bløde karameller og søde sager generelt. Jeg tror derfor, at frøkenen får de populære bornholmske karameller i hendes firmagave. De lækre bløde karameller testede jeg i København N og det gør sig passende til firmagave.

De bliver forhandlet i pæne etuier, de bornholmske karameller. Der fristes med bløde karameller & hårde og med flere smagsvarianter. Hvorvidt min kollega er mere til bornholmske karameller der har nye smagsvarianter eller mere er til bløde karameller med smag af vanilje eller flødesmag, det aner jeg dog ikk. Mor her sku’ for eksempel tage nogle bløde karameller der smager af jordbær eller lakrids med på jobbet og byde Annika og flere andre kollegaer lidt at smage. Og straks bemærke, om kollegaen smager på dem.

Det er i hvert fald en firmagave jeg gerne selv godt kunne tænkte mig at score mig. Sådanne appetitvækkende bornholmske karameller i smuk æske med bløde karameller og mundgodt med lakrids og pebermynte.