Ståltag eller teglsten: til hvilket hus bliver den ene tagtype billigere end det andet?

Et enormt besvær med vores bolig gik familien og jeg selv gennem for nogle uger siden. Familien og jeg selv var flyttet ind tre-6 år tidligere, da det viste sig, at taget lækkede. Hjemmet var ellers et prægtigt hus med en frodig græsplæne og pæne teglsten » www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/teglsten,. Hustruen & jeg selv havde ej vedligeholdt taget de år, vi boede i villaen, hvilket skulle få alvorlige problemer. De forrige ejere havde heller ikke givet hustaget den anbefalede rensning, og derfor forvitrede husets teglsten. Efter flere nætter indeholdende voldsom regn måtte vi erkende, at det fandt vej igennem taget. Snavs på vores teglsten eller andre synlige komplikationer, som utrænede mennesker er i stand til at forhindre, blev i denne situation faktisk ej noget om.

Familien plus jeg selv fik med det samme ringet til en ekspert, der kiggede taget igennem godt og grundigt. Vi blev fortalt, at hustruen plus jeg skulle udskifte vores teglsten, fordi tagstenene ulykkeligvis næppe fungerede på nuværende tidspunkt.

Min familie samt jeg selv funderede i lang tid over, om vi kunne have et andet design til vores tag samt valgte et smukt ståltag » www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/staaltag/staaltag.htm,. Konen samt jeg rådgav os hos flere professionelle forhandlere samt valgte i sidste ende en forhandler, hvor vi alle kunne godkende ståltagets standard plus omkostning. Vi er nu indehavere af et optimalt ståltag, som bør beskytte huset i flere årtier, da hustaget blev fikset plus husets teglsten var udskiftet med ståltag.