Specialprofiler aluminium kan fremstilles i flere former for udformninger, plus vores virksomhed ligger inde med enorm viden i dette område

At designe de optimale instrumenter plus maskiner til dine produkter, kan nogle gange være udfordrende, i det tilfælde at man ejer en designvirksomhed. At du fra starten er opmærksom på, hvilke former for råvarer, som er optimale til dine apparater, & hvad for nogle miljøer de bør kunne klare, bliver meget betydningsfuldt. Et materiale, som virker vildt populært i branchen må være aluminium - http://www.sapagroup.com/dk/sapa-dk/sapa-extrusion-danmark/produkter/aluminium/, – med sin lave masse, betydelige kraft & elektricitetsledning er aluminium et praktisk materiale til mange redskaber.

Der er dernæst en del sager at vælge, dersom du besluttet at lave specialprofiler aluminium » http://www.sapagroup.com/dk/sapa-dk/sapa-extrusion-danmark/produkter/specialprofiler-aluminium-/, til dine redskaber. Vi har lang erfaring med bearbejdning aluminium samt vi er klar over, at det er af stor betydning at være en del af designudvikling og vision lige fra begyndelsen, så alle parametre af produktionen bliver hundrede pct. planlagt. Vi kan vejlede omkring, hvorledes du er i stand til at opnå den bedste holdbarhed og kraft, og vores selskab har stor viden indenfor, hvilke legeringer, der har mulighed for at tilføre dine specialprofiler aluminium lige de egenskaber, du har behov for.

Når tegningerne til dine specialprofiler aluminium er parat, er det oveni vigtigt at diskutere bearbejdning aluminium for at maksimere holdbarhed plus udseende. Tilføre en flot glans til dine specialprofiler aluminium, & på samme tid beskytte dem mod slid kan en lak fx. At bruge en bearbejdning aluminium som for eksempel anodisering, der er i stand til at forstærke tykkelsen af det beskyttende lag af oxid, som kan findes på aluminium, er samtidig muligt.