Spæd en lille mani når det kommer til aflæsning af energimåler og varmeregnskab efter husbonden + jeg har erklæret os for villaejere

Hvor er der adskillige uforudsete bekostninger når du flytter i halvtredservilla. Det er jeg + manden nu her nogle måneder efter vi rykkede ind I gang med at gå på opdagelse i. Min elskede er særligt interesseret i kvartalets varmeregnskab {http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html} og som noget helt nyt bliver aflæsning {http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/} af den fine energimåler {http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/} sådan noget, mandengår op i. Hvad med jer, finder I interesse I det?

Otto snakker i en strid strøm om aflæsning af families energimåler, og husbonden følger jævnligt vores fælles varmeregnskab. Jeg ved godt selv at aflæsning og et blik på varmeregnskabet er en god ting for husets økonomi. Jeg vil på den anden side synes, at det er alle sparede 1900 kroner værd at holde en lækker rumtemperatur og så være temmelig ligeglad med, i hvilken grad husets energimåler snurrer og dejlige 21 c trækker tallene op families varmeregnskab.

Vi er nok et typisk hjem, hvor jeg ik går så nøje op i varmeregnskab, energimåler og aflæsning og samtidig tuller rundt & skruer en smule op på radiatorerne ligesom jeg starter for komfuret i god tid, såfremt jeg vil lave boller. Og min elskede så går og justere bare en smule ned, sikrer den nøje aflæsning af energimåler, udnytter ovnens eftervarme + håndterer det fælles varmeregnskab med nøjagtighed. Manden nævner glad og gerne at jeg både kan anskaffe mig uldundertøj og ture i sauna for pengene, familien kan spare. Ak ja.

På det tidspunkt hvor undertegnede havde min hverdag i lille lejlighed vidste jeg ikke rigtig noget om varmeregnskab. Ligesom aflæsning af energimåler kun var sådan noget undertegnede karede, de par gange om året undertegnede i postkassen fik besked fra energiselskabet. Her i huset er ham derhjemme begejstret for at vi skal have et styk god energimåler og gøre sit for at effektivisere vores varmeregnskab og energiforbrugfra en skala F til det kan være C eller B.