Skønt tøj produceret af Petit by Sofie Schnoor er utvivlsomt lækkert, men bestemt også dyrt!

jeg var en lille pigebarn har jeg interesseret mig for tøjmode. Fashion-reportager elsker jeg, & det smukke udtryk stimulerer mig. Jeg kan ikke se ikke en kostbarhed i at forfølge trends til punkt og prikke, men ønsker mig den personlige måde at klæde sig på. Min interesse har jeg givet videre til mine børn, der nu ligeledes kan opremse børnetøjsmærker, som f.eks. Petit by Sofie Schnoor (www.smaahjerter.dk/boernetoej/petitbysofieschnoor-sko_1630.html) + Popupshop (www.smaahjerter.dk/boernetoej/popupshop_570.html). Og det er ik det hele, i dag forlanger rollingerne selv sagt tilmed, at belønninger gemmer på de kostelige mærker…

Jeg reflekterer over nu, eller det er vist decideret ikke sandheden. Jeg har aldrig afvist, at min interesse for tøjmærker har signifikans for min tegnebog. Men nu, nu hvor jeg har fået rollinger, som tillige har min passion for modetøj, opdager jeg, hvor mange penge, det forlanger at købe eksklusive brands som Petit by Sofie Schnoor og Sprout by Gro (www.smaahjerter.dk/boernetoej/sproutbygro_556.html).

Jeg ønsker vores børn det mere end noget som helst andet. Til trods for det er jeg også begyndt at gruble over, hvad slags signal, dét sender at spendere så usandsynlig mange penge på at forny ens garderobe. Små afkom må erkende, at en samvittighedsløs materialisme er det samme som en skrue der konstant skrues. Jeg bliver af den grund i syv sind over, om hjemmets indkøb af mærker såsom Petit by Sofie Schnoor samt New Generals til vores rollinger, udsender et helt i skoven tegn. Jeg bliver i tvivl, samtidig med, at vi er er bange for, hvilke livsværdier, rollingerne tager med sig.

Nu om stunder tænker vi som forældre ekstremt, hvorvidt vi som forældre for en rum tid må stoppe indkøb af tøjbrands såsom Little Remix og Popupshop, og i stedet for tage på picnic. Dermed kunne vi eventuelt undervise børnene værdien af dé frie morskaber. For nok er highend tøjsamlinger fra Little Remix og Bang Bang Cph uden tvivl fantastisk, dog er der overhovedet ikke noget som helst, som en uovertruffen picnic ude i naturen.