Sexlegetøj til mig og kæresten

Mig og min kæreste vil gerne have erotik [www.amoro.dk/shop/frontpage.html] ind i forholdet, og derfor har vi været sammen inde i en forretning med sexlegetøj for at købe nogle forskellige ting, bl.a. en ny dildo, som kan bruges til at få gang i vores sexliv igen. Ej specielt tit har vi sex, og hvis vi langt om længe har, er det en smule ensformigt, og af den grund forsøger vi at bruge sexlegetøj, så vi kan få sexlysten tilbage. Det sexlegetøj, vi var indehavere af før, var ikke andet end en dildo, der ej virkede mere. Min fyr har været yderst stresset på arbejdet, så sexlivet er ej hvad det har været, trods at han egentlig elsker erotik. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, elsket forspil, og han kan godt lide at kigge på mig, imens jeg stimulerer mig selv med en dildo, lige inden at vi har sex sammen.

Min fyr og jeg var inde i butikken, som solgte sexlegetøj såvel som anden erotik her for nylig, og der brugte vi penge på adskillige varierende ting. Vi købte ting til ham plus ting til mig, som f.eks. en dildo, såvel som noget, som vi begge to kommer til at nyde. Det var rigtig frækt at se på sexlegetøj sammen med kæresten, og vi fik egentlig helt lyst til med det samme at tage hjem og have sex sammen…