Såfremt du køber forsatsvinduer får du let plus effektiv isolering

Kvalitets isolering ved gamle vinduer med bare et enkelt stykke glas, benyttes forsatsvinduer » http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, for at fremstille. Forsatsvinduer kan forære en kvalitets isolering end helt nye vinduer, der består af termoglas, idet de bliver påsat korrekt. Uanset at min hustru og jeg synes godt om vintermånederne, er det iskoldt at befinde sig i vores bolig, idet det nemlig ikke har fået en rigtig isolering. Der er et af de store stuevinduer, som er smadret, og de trænger generelt alle og enhver til at blive skiftet ud.

Trods det at vores hus er ødelagt, er det egentlig skønt. Forsatsvinduer kommer til at bibeholde de gamle, slidte vinduer, der mange gange er en relevant del af hjemmets design. Eksempelvis har vores vinduer et særegent udseende, hvilket vi faktisk gerne vil have skal forblive der. Pga. at nogle af vinduerne blot består af eet enkelt stk. glas, så skal de have sat forsatsvinduer i.

Flere har indimellem en anelse dug angående forsatsvinduerne. Duggen nedsætter synet foruden medfører risiko for i fremtiden at nedbryde rudens maling samt træværk. Dug kan undviges ved at lave det sådan, at den inderste vinduesramme er tættere indvendigt, end den yderste ramme er udadtil. Således kan den anelse fugt, der opstår mellem glassene, ventileres væk af en større mængde udeluft. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens egne vinduer, hvilket, jeg synes, er fortrinligt. At vi kan få lavet forsatsvinduer, som er magen til vores egne vinduer, vil det sige. Lysgennemstrømningen nedsættes for øvrigt ved brug af vinduerne med termoruder. Af den årsag føles forsatsvinduer som et sikrere valg, såfremt du besidder et ønske om beholde lysmængden i boligen.