Renovering og smart energimåler i mit hjem

Fornyelse af boligkvarterer og lignende typer renovering omspænder også foreningen, jeg har min lejlighed i. Det inkluderer selvfølgelig de typiske rum som badeværelse samt køkken og fx andre kloakrør. Men også på varmeområdet, forandres tingene. Fx har jeg fået en forbedret energimåler inden for i mit hjem, der gør det lettere med varmeregnskab & aflæsning. Energimåleren, jeg fik ophængt, er modellen: fuldelektronisk energimåler. Og jeg ser en bred vifte af fordele okring denne model. Den har imponerende nøjagtighed i målingerne, samt denne type har adskillige opgaver for tilslutning. Modellen rummer faktisk vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på faste dage af energimåleren i min bolig. Eller sådan antager jeg egentlig bare selv, da jeg skulle dette når jeg tjekkede den, jeg havde før. Men jeg er ikke vidende, hvorvidt den nytilkomne er så prof, at energiselskabet har mulighed for at gennemføre en aflæsning af varme fra et centralt sted. Under alle omstændigheder vil det være vigtigt at få aflæsningen. Idet jeg bliver nødt til at benytte angivelserne til det private varmeregnskab, og dertil skal foreningen også bruge aflæsningerne, for så udregner de et kollektivt regnskab for varme der inkluderer budget over, hvor meget os beboere respektivt skal budgettere med at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Således er jeg da faktisk også henrykt for den forbedrede energimåler, for således er jeg overbevist om, at der helt sikkert har været en aflæsning som har største omhyggelighed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>