Pryd din virksomheds hovedkvarter med en fontæne i en klasse for sig

Vi havde valgt at gå hele vejen og få etableret nogle mindeværdige omgivelser med enestående vandkunst både inden for og uden for, da mit firma for kort tid siden rykkede teltpælene op og byggede et større domicil. Der var utallige idéer. Derfor var det centralt for mig at hyre en entreprenør, der ikke alene ville opsætte et springvand. Det var også nødvendigt for de andre bestyrelsesmedlemmer og mig, at de ikke blot producerede uoriginalt vandplaskeri.

Efter at have set det færdige resultat må jeg sige, at det er helt og aldeles smukt. Vores virksomheds hovedkontor er nu prydet med et dekorativt spejlbassin med musik i vestibulen, som blev til som et slutresultat af professionel vejledning såvel som en projektering, som blev ført ud i livet efter aftalen. Spejbassinet er desuden skabt som en trappe, så bassinet går hele vejen op til sjette etage. Vi er med andre ord blevet udstyret med et mesterværk af et spejlbassin, som allerede nu får en masse rosende ord fra besøgende.

Foran hovedindgangen er der tillige kommet vandkunst i høj kvalitet så hatten passer. Det drejer sig nemlig om et interaktivt springvand, som der er tilpasset hvilke bevægelser, som er i omgivelserne. I midten af springvandet er der opsat en fontæne i et individuelt design, som harmonerer helt perfekt med hovedsædets enkle linjer. Vi vil af den grund med hånden på hjertet anbefale den leverandør, som vi ansatte, i fald du tillige er på udkig efter en fontæne eller en anden type vandkunst ud over det sædvanlige.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>