Praktisk projekt fyldt med tagrens, hulmursisolering og tagmaling for min kæreste & jeg

Nu skal min kæreste & jeg endelig starte meden større omgang med både hulmursisolering - tagxperten.dk/isolering, , tagrens og tagmaling - tagxperten.dk/tagrens-tagmaling, . Over et stykke tid har min kæreste + mig samlet penge sammen, og med det som udgangspunkt har ham og jeg nu penge så der er mulighed for at give vores villa den godhjertede håndsrækning, villaen fortjener. Jeg + kæresten har snart levet her i årevis med vores to drenge. I dag er vores unger blevet store og selvhjulpne, og det åbner op for at komme igang med tagrens, tagmaling og hulmursisolering, for det har vores villa brug for.

Hulmursisolering lyder som et kæmpe foretagende, hvor der skal rives ned og være håndværkerdudes i uendeligt lang tid. Men hulmursisolering er heldigvis en del lettere end jeg og manden havde troet. Ved hulmursisolering bores fugehuller og den vej bli’r det isolerende materiale proppet ind.

Husets tag har en løjerlig mørkebrun farve og er kedeligt. Jeg vidsteik lige, at det var muligt at ku’ gøre det store ved brug af tagrens og tagmaling, før end en kollega nævnte Lukas om det tip. Med tagmaling kan huset nu få det sorte eller mørkegrå tag, som vil gøre vores villa ret chikt. Begynd med tagrens, så bliver hustaget nyt at se på som tidligere. Taget fejler nemlig i sig selv ingenting, som en del tagrens og tagmaling ikk kan forskønne.