Ponyen Blackie er ikke vild med hverken hestepraksis el. hestedyrlæge Nordsjælland

Jeg har altid været ubeskriveligt fascineret af alle former for dyr, og af den grund besidder jeg både heste, hunde & en kat. Det er imidlertid ej alt sammen liv og glade dage, for nogle gange er der endogså ulyksalige problemer, som skal klares – fx kastration kat!

Ovenpå en gang kastration kat er min Princess ikke sig selv, & derfor skal han belønnes m. appetitvækkende kattefoder. Jeg synes jo, at det er virkeligt trist, & af den grund vil jeg gladeligt glæde mine dyr med lidt kræs, når de har haft en så gruopvækkende oplevelse.

Islænderen har også jævnligt problemer, om end den naturligvis ej udsættes for sterilisation hund. Den kommer fx med jævne mellemrum på tur til dyrlægevagten Nordsjælland, og dette kan den bestemt ej lide…

Dyrlæge Nordsjælland er dog utroligt erfaren, men derfor er det jo fortsat ikke rart. Efter et smut hos dyrlægevagten Nordsjælland skal jeg af den grund hver gang ud og handle en smule lifligt til dyrene. Det er nemlig både der, hestepraksissen befinder sig, men det er ligeså der, der ordnes sterilisation hund…

Sådan noget er man dog nødt til at acceptere, når man er dyreven, og det rører mig ej. Jeg forguder jo dyrene, & for at være ærlig synes jeg også, at det er skønt, når jeg endelig får chancen for at indkøbe en smule ekstraordinært delikat kattefoder til de små puslinger. Det gør mig ganske enkelt så lyksalig at vide besked om, at de modtager noget lifligt, som de i den grad vil kunne lide! Hvis det er en standard onsdag modtager de naturligvis ligeledes delikat mad, men det er nu engang noget ganske specielt, når de får sådan en lukullisk delikatesse…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>