Personlig planlægning og effektivitet – har en af jer været på kursus i personlig planlægning?

Har et par stykker af jer deltaget i et kursus i personlig planlægning » www.workbetter.dk/personligplanlaegning/c2pj, og effektivitet? Mange aftaler, mit arbejde og bloggen påvirker, at undertegnede har super travlt. Også lidt for travlt. For jeg kan føle at distræte mig taber overblikket, fortrænger at vælge hvad jeg foretrækker at spendere min tid på og samtidig dratter i tidsrøvere som Facebook og Instagram. Der er en del, som har det lidt på samme måde. Dog havde jeg never skænket det en tanke, at jeg det er muligt at gøre noget ved det før jeg blev forklaret om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning virker da til at være en super ting for moi.

Faktisk har min svigerinde Maren og jeg fået plads på sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Vi begge skal blive kyndige i at prioritere og se forskel på hvilke ting som er nødvendigt, og hvad der ganske enkelt er tidsspilde. Så godt det bliver at blive klogere på personlig planlægning – det kan jeg såvel bruge privat og på job.

Undertegnede har ik tidligere sat til personlig planlægning og effektivitet. Men det lyder som om, at det er solid tid spenderet på at høre om personlig planlægning hvor jeg kan blive mere effektiv i min hverdag.