Panserglas til iPhone. Undertegnede fikser iphone med skærmbeskyttelse i durabelt panzerglass

Ej så udspillede kalamiteten igen igen. Jeg plus Vivi skulle altså forevige os et styk selfie i 6A da vi kørte hjem efter fødselsdagen hjemme hos Mike, & ud af hånden taber jeg selvfølgelig iPhone 3 (som var uden skærmbeskyttelse lavet af panzerglass). Og tillige taber jeg ik kun min mobil. Nej nej min iphone 3 ramte kanten af midtergangen skærmen ned. Vi hikstede samtidig. Jeg tog iphone. Ak nej den op og frontglasset var selvfølgelig ridset, for iPhone 3 ik’ var med skærmbeskyttelse. Kendte I til, at I har mulighed for at få kraftigt skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas til iphone? Ps. staveplade kræves til panzerglass/panserglas iphone? Sådan noget anede jeg ikk, at man kunne, meeen jeg har jeg købt skærmbeskyttelse skabt af panserglas til iphone – Mobilen ankommer med DHL tirsdag.

Jeg bestilte og fandt den på en webpage der sælger modstandsdygtigt pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Lille mig tænkte slet ikke, at vi kan købe panserglas til iphone. Det må være absolut fint og usynligt & så ka’ den skærmbeskyttelse skabt i panzerglass gøre, hvordan man nemt kan placere mobilen sammen med ting der ridser uden irriterende case som beskyttelse.

Jeg kunne tillige undersøge lidt om muligheden for at genoprette mobilos, meeen lille jeg vil hellere erhverve mig et styk fabriksny panserglas iphone, fordi den mobil undertegnede havde var blot en 3’er (der ikke havde skærmbeskyttelse). Derfor er en splinterny iphone samt panserglas til iphone vil nok være en meget pæn pengeinvestering, bl.a. fordi lille jeg tager til Berlin om nogle uger for at læse og helst vil følge med i alt på en ny mobilos – beskyttet med panzerglass skærmbeskyttelse.

Så jeg er virkelig jubelglad pga min køb af skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone mobil.