Ovenud mange gutter stræber efter et erhverv på et Skoda værksted!

Flere yngre fyre er fortryllet af automobiler. Drenge sværmer altså ofte om at blive mekaniker som fuldvoksen. På et autoværksted kan de komme helt tæt på dé bilbrands og biltyper, de er usandsynligt optaget af, som f.eks. Skoda [http://www.skoda-birkerod.dk/] og Skoda Fabia [http://www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Fabia/Default.aspx]. Det er forståeligt nok kun tilfældet dersom, de får en stilling på et Skoda værksted [http://www.skoda-birkerod.dk/Vaerksted/Default.aspx].

På samme vis som flere unge gutter eftertragter at leve livet som mekanikere, ønsker øvrige drenge om at leve livet som ordenshåndhæver el. matros. Det er sandt, at dé jobs tit ikke er de levegrene, yngre kvinder begærer. Deres drømme for det kommende liv indeholder hyppigt ikke en Skoda og heller ikke en Skoda Fabia! Ligeså lidt, som piger forestiller sig at have et job på et Skoda værksted…

En kvinde vil tit ha’ alternative forestillinger for livet fremadrettet, som jævnligt består af de ”bløde” beskæftigelser såsom butiksbestyrer eller pædagog. Det store tankeeksperiment lyder: kan de forskellige gener, som henholdsvis kvinder & mænd er født med, disponerer dem for håbet om forskellige ønsker for fremtiden, eller dannes mænd & kvinder til at tiltrækkes af uens erhverv?

Størstedelen af piger vil ikke vide, hvorledes en Skoda, eller en Skoda Fabia ser ud. Dersom bilmærker ikke har pigernes engagement, vil pigerne ikke være klar over, ligeså lidt, som pigerne nogen sinde kommer til at gæste et Skoda værksted! Alle kan se frem til, at lighed imellem kønnene bli’r realiseret i en slig grad, at piger uden at møde fordomme ka’ vælge at arbejde på et Skoda værksted, ligeså vel som mænd ka fravælge al arbejde med en Skoda & en Skoda Fabia, og i stedet bestemme dén vej, der optager drengene.