Ønskesedlen bugner med gode ting som parfume, glattejern/fladjern plus hudpleje produkter

Undertegnedes næste 10 måneder bliver absolut det mere awesome jeg har oplevet mogensinde, hvilket skyldes at lille jeg bliver indskrevet på efterskole. Sang og teater/drama er undertegnede bestemt interesseret i, så jeg eftersøger lige nu efter et styk awesome musikefterskole i omegnen af Viborg eller Videbæk. Så er der ikke for langt når jeg skal hjem igen på weekend.

Lille moi så i dag to blogs af smukke piger, som de sidste år har været på en efterskole. Drama-linjer og teater er der ik særligt overvældende tøser, som skriver om, men musikefterskole søgte jeg noget omkring. Hvis jeg leder efter efterskole drama dukker der endvidere to-tre fucked up sjove historier om efterskole drama – I ved efterskole drama, som I at tøser danner rivaliserende grupper hvilket giver konflikter. Men de fleste af bloggerne beskriver dog omkring at være på musikefterskole eller lignende efterskoler hvor der er godt med sammenhold og vilde aktiviteter.

Frøken Gaga her er begejstret for at spille musik og optræde, så naturligvis må moi på et styks musikefterskole og skabe fokus på teater og efterskole sang. Det bliver rigtig vigtigt. Nå ja lille jeg må se at scoute fortsat efter efterskole sang, efterskole drama og musikefterskole og findedét google-maskinen viser for mit år på efterskole. Ønsk mig held og lykke.

Desværre er der ikke nogle af mine piger, som er parate til musikefterskole med efterskole sang og efterskole drama. Sophia er ikke glad for at træffe fremmede elever, så skal pigen naturligvis ik’ afsted på efterskole. Og Tia brænder for sport og heste og hun vil derfor på en heste-efterskole frem for en musikefterskole. Derfor vil jeg opstarte uden et kendt ansigt. Uha.