Om indkig i vores baghave, udsigt og vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor min kæreste og mig er blevet friske herrer i egen villa skal vi se at vedtage sådan noget som komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfrit hegn. Haven går med adgang til en offentlig sti og indkigget er kun en smule skærmet af med brug af pil. Vores udsyn er pæn, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle lure direkte ind til os. Og manden & mig have steder i vores have, hvor jeg og ham kan sidde i fred.

Jeg er gået igang med at lede efter vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn siden at vi er rykket til Hjørring. Patrik og jeg er ik’ kommet frem til, om vi går efter et komposit hegn, men vi går i hvert fald efter et vedligeholdelsesfri hegn til baghaven. Så langt så godt.

Farbror Nick monterede komposit hegn i baghaven, og han er meget ellevild med det. Så vidt jeg ved kan det vælges i forskellige farver og størrelser. Hans vedligeholdelsesfrit hegn er mørkt, i mens jeg og min kæreste sandsynligvis ender med at beslutte os for et hvidt komposit hegn. Jeg & ham prefererer det lysere look.