Ny dyt : Sælgeren af brugt skoda anbefaler os at vælge en skoda octavia / skoda superb combi

En skoda octavia (www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Octavia/Default.aspx) eller skoda suberb combi matcher præcis med behovet for rigelig plads. Det antager vores søde forhandler. Vi har gravhund og 2 poder, så det med god plads er særdeles alfa & omega for os.

Vi har kørt i Skoda i de seneste år og er begejstrede for det mærke, så ergo vil vi overveje en skoda suberb combi eller skoda octavia. Dét er vi sikre på er, at det skal være en brugt skoda. Vi sætter huset i stand og har derfor ikke økonomi til at få ny bil. En fabriksny vogn synes jeg heller ikke er bydende nødvendigt. Vi har ikke lyst til at bruge tage så stort lån til en fabriksny bil.

Som rådgivning har vi hørt hos diverse bekendte og venner til råds. Flere ville bestemt ikke vælge en brugt skoda. Min ene ven råder os til en skoda suberb combi og min bror ræssonerer sig frem til at købe en skoda octavia. Måske er det prisen, der ender med at træffe valget – og så sejrer skoda suberb combi. Scoda octavia har på den anden side fået en pris som året bil i 2014, så den bil er som bekendt en super favorabel beslutning. Jeg finder det sandelig ikke helt ukomplieret at beslutte mig for brugt skoda. Måske skal vi ned til bilsælgeren og få hans rådgivning. Ham har vi køb bil hos et par gange, og ham får vi til enhver tid excellent støtte.