Nogle der har et stk pilatus for sale? Fornøjelige begivenheder med piper seneca v og piper archer lx

Op til årtusindskiftet rykkede jeg afsted til Perryville i Amerika. Inden jeg forflyttede kendte jeg ikke meget til flyvning, men jeg kan love for, at de gode perioder i mit studie gav diverse fede hændelser med at lette et piper seneca v, der er helt nyt på flymarkedet, plus siden desudne med piper archer lx. Undertegnede tog på på et kursus hvor udnertegnede modtog flycertifikat og havde i månederne efter mulighed for at lette piper archer lx og piper seneca v hos Niels-William. Dengang havde jeg den mindeværdige tid, og siden da har udertegnede landet piper archer lx og piper seneca v mange gange.

Til foråret planlægger undertegnede at få lidt mere eventyr og rykke kufferterne til Lake Gragory i midtvest Australien. Det er meget lang rejse til læger og indkøb, og derfor er det en god ide at have et fly. Undertegnede har spekuleret på at købe piper archer lx og piper seneca v , men i øjeblikket efterlyser piloten her nærmere pilatus for sale rundt omkring på forretninger i området. Kyndige jeg har fudnet diverse interessante hits på pilatus for sale, og jeg er ret på det rette med, at piloten her skal beslutte mig for et pilatus for sale denne gang i stedet for et styk piper archer lx eller piper seneca v. Men forsikr mig endelig. Fyr løs

Så fremt jeg søger på pilatus for sale, oplever jeg, at det ligner et rigtig fornuftigt fly til en god leje. Samtidig er piloten her jo bekendt piper seneca v og piper archer lx og har erfaring med, at begge styrer elegant. Såfremt valget skulle stå i mellem piper archer lx eller piper seneca v ja i så tilfælde formoder piloten her ganske bestemt, at jeg hellere ville have et piper seneca v over piper archer lx. Men undertegnede er forført af de interessante bonusser ved pilatus for sale.