Mørke sisaltæpper, der er i kontrast til stuen

Helt nye gulvtæpper skal jeg snart få, og sisaltæpper , www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper/sisal-taepper.html, har jeg tænkt på at erhverve. Jeg vil derforuden have nogle persienner , www.jemtex.dk/persienner.html, eller markise , www.jemtex.dk/markise, ved vinduet i min stue, af den grund at sollyset generer øjnene. Jeg har gardiner lige pt., men dem gider jeg ikke at trække for, hver gang der er solskin, på grund af at der kommer til at være alt for dystert. Pga. det har jeg tænkt mig at have nogle persienner el. markise, når jeg skal ud at bruge penge på sisaltæpper m.m. Jeg kan dog ej finde ud af, om persienner el. en markise er det bedste valg. Jeg besøgte min mormor den anden dag, som havde persienner, som hun er rigtig glad for. Desuden har hun utrolig flotte sisaltæpper, jeg også gerne vil have. Jeg tror, jeg vil få nogle mørke sisaltæpper, fordi de er i god kontrast ift. min virkelig lyse stue. Ifm. persiennerne samt markisen, vil jeg nok få rådgivning af en ekspedient, når jeg ligeledes skal købe sisaltæpper etc. For resten skal jeg finde ud af, den type persienner eller markise som jeg skal erhverve, på grund af at det er muligt at anskaffe masser af vekslende typer. Mit håb er, at sælgeren i forretningen kan hjælpe mig med at træffe en beslutning. Tillige tager jeg min morfar med, grundet at han ved meget mere om det end mig.