Mor her forstår mere angående slibebånd, slibeskiver og slibematerialer

Jeg fatter kun meget begrænset om slibematerialer [http://katalog.prebenz.dk/slibning], slibebånd (http://katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband) og slibeskiver [http://katalog.prebenz.dk/slibning--slibeskiver]. Men sådan noget værktøj er blandt arbejdsområderne for min spritnyt håndværkermand. Slibematerialer, slibeskiver og slibebånd kan benyttes til blandt andet gulvarbejde og polering , altså hvis jeg opfangede oplysningerne som han mente dem. Måske fliser Slibeskiver og slibebånd kan nok også benyttes sammen med andet værktøj.

Grej & håndværk er ikk min metier. Manden jeg kærester rundt med gennemfører divergent arbejde for en anlægsgartner og hos en gulvmand. Så han anvender slibebånd, slibeskiver, slibematerialer og maskiner i hans tjans med at slibe gulvplanker og pynte på fliser og sten m.m..

Undertegnede har fået en gennemgang af Karl, hvorledes han i sit arbejde arbejder med slibebånd, slibeskiver og slibematerialer i arbejdet. Samtidig med at han og de andre på hans arbejde også har svært ved at undvære slibematerialer, slibebånd og slibeskiver i forbindelse med arbejdsopgaverne med at anlægge haver for folk. Ikke så få af folkene i vennekredsen drømmer om at blive husejere, og som følge af det er det nok ikke en helt ringe indsigt at have på rygraden.