Mon I mine læsere kan anbefale et ordentligt sted der afhænder både skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s samt glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s til min veninde og jeg der i den seneste tid har været ganske ugraciøse

I formiddags opkaldte min ven Nicoline sandelig med næsten tårer i øjnene. Hun har netop totalsmadret hendes mobil, og magtede med nød og næppe ringe til mig gennem glasset. For dælen hvor er min bedsteveninde og jeg klodsede .

Lørdag var jeg så uelegant ud af hånden at tabe telefonen. Selvsagt smadrede skærmen – kluntede jeg er tydeligvis gadens mest fummelfingrede. I nogle dage går undertegnede og tænker over at få repareret glasset og anskaffe stærkt panserglas til iphone 5s eller måske sådan et billigere glas til iphone 5. Det har jeg ikke besluttet mig for endnu.

Den vilde klapjagt på panserglas til iphone 5s plus skærmbeskyttelse til iphone 4

Så i øjeblikket søger min slyngveninde og jeg begge som vanvittige på glas til iphone 5, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s og skærmbeskyttelse iphone 4. Flere forretninger får gode ord med på vejen og som tager ret fair omkostninger. Vi kan så ikke gå uden glas til iphone 5 eller skærmbeskyttelse iphone 4, så i gang med med at træffe et valg snarest.

Jeg tænker vi træffer et valg om skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s samt glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s en af de nærmeste dage og får os bukseret ned til firmaet. Så får de nok repareret panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, i mens hende og jeg venter.

Har I også fået at få repareret panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s, glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4? Eller er hende og jeg helt enkelt Valbys mest uheldige? Ingen af de andre kammerater har ødelagt tøj eller ting, så de har ik kendskab til ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s eller panserglas til iphone 5s. Så dem kan vi ikke gå til.