Moi vurderer at det er super mageløst at være tilmeldt kurser i højskole skuespil og højskole fotografi

Allerede på onsdag har glade jeg to uger på højskolen, – jeg et begejstret for min højskole. Jeg er simpelthen entusiastisk over det kursusforløb med højskole fotografi + højskole skuespil. Usikre jeg dvælede ved, om jeg skulle finde mig en ordentlig uddannelse såsom læreruddannelsen, eller hvorvidt jeg i stedet burde springe ud og satse på dagdrømmene om at blive fotograf eller skuespiller. På den baggrund virker højskole fotografi plus højskole skuespil som et stk klar anledning til at vurdere, om undertegnede brænder nok for det og har evnerne.

Nu har jeg været 1 måneds tid på forløbet med højskole fotografi plus højskole skuespil & opholdet virker bare virkelig rart. Det er næsten en smule uoverskueligt ift det med at beslutte mig, idet jeg er vild med både højskole fotografi & højskole skuespil – begge fag virker rigtig værdifulde. Jeg er måske mest til højskole fotografi, hvor jeg bestemt føler hvordan jeg rykker og får anerkendelse for mine fotos. Men jeg er også begejstret ved at lære højskole skuespil hvor jeg prøver mig selv af.

Jeg fik anbefalet at tage på højskole fotografi og højskole skuespil af hjerteveninden, da jeg havde gået og grublet over mine mulige fremtidsdrømme i noget tid. Emily var selv på højskoleforløb med højskole fotografi, og nu er hun fået et optagelsesbrev til en fotograf-uddannelse. Vildt gået. Jeg har tillige for få dage siden snakket med en mand, der har fået optagelse på Statens scenekunstskole som følge af en gang privatundervisning og højskole skuespil. Det pirrer mine drømme.