Mit ophold på efterskole er min bedste vedtagelse ever!

Mit ophold på efterskole - www.kongenshusefterskole.dk, var det bedste år i mands minde! Alle eleverne vil derfor anbefale et efterskole ophold til alle, som skulle være interesseret. Jeg tog mig et skønt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg udvidede min horisont. Perlevenner, som jeg også som voksen mødes med, flere gange om året. Det er fortrinlige venner, som jeg ikke ville være foruden. I tillæg til nye kammerater fik jeg også boostet min stolthed over mig selv under mit efterskole år. Det har sin forklaring i al den efterskole motion, jeg fik! Hver tirsdag var der for samtlige elever arrangeret en eller anden type efterskole motion, & dét var mange elevers yndlingsdag! I de hotte formiddage fandt det sted i det fri, og det havde som følgevirkning, at vi samtidig med alle øvelserne, fik masser af livsbekræftende luft. Min efterskole var optaget af at tilbyde en sund efterskole kost og motion - www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som just forklaret også masser af. Jeg værdsatte opholdet på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de havde planlagt. Jeg opbyggede en overjordisk form, & den har jeg beholdt også som ældre. Og året på efterskole er jeg ret taknemmelig for.

Jeg kender til, at der er ret mange unge, der spekulerer på at tage på et efterskole ophold, & jeg kan kun sige god for et efterskole ophold. Specielt, såfremt man ik er stormester til sport, kan efterskole motion blive en blid indføring i sportens verden. Der findes begribeligvis nok forståelser omkring, at efterskole kost og motion jævnligt ikke prioriteres, men det er ikke sandt. Mange er af den overbevisning, at hver & en efterskole kæmper for at kunne offerere det mest positive for skolens egne. Derfor er de ansvarshavende jævnligt fantastisk opslugte af at offerere både fantastisk efterskole kost og motion, hvor alle typer elever kan participere. Således: min varmeste opfordring til alle unge derude er; ta’ afsted! Vær vild, & spender et år på efterskole, det vil I på nogen måde komme til at beklage! Vi kender absolut ingen, der ej har haft et uovertruffent år på efterskole…