Mine tanker angående øjenbrynsblyant til blonde piger, allergi, farver på neglelak og Clinique mascara

Min sminkepung er ret bekersket, når jeg sammenligner med mine veninder. Jeg vil helst bare have neglelak {www.cleanskin.dk/collections/neglelak}, min elskede Clinique mascara {www.cleanskin.dk/collections/clinique} og øjenbrynsblyant {www.cleanskin.dk/collections/honeypot}, imens de søde piger holder af læbestift, pudder, hårstylingprodukter og foundation.

Det er rigtig dejligt at jeg har fundet denne yndligns Clinique mascara, da den er blandt de få mascaraer som jeg kan bruge uden at få allergi. Den omtalte Clinique mascara kommer sikkert til at bli’e part af min hverdags rutine i årene der kommer.

Jeg vurderer at min øjenbrynsblyant er et must til mig og min rødblonde hårpragt. Jeg har øjenbryn, som af natur er temmelig blonde og de bleger nærmest væk til sommer. Sådan en flot øjenbrynsblyant og min Clinique mascara tilfører mig noget farve i ansigtet. . En øjenbrynsblyant giver absolut farve. Jeg foretrækker i øvrigt en øjenbrynsblyant fra brandet Annemarie Börlind.

Neglelak kan jeg sagtens pynte mig med uden at mærke noget til allergien. Så dejligt. Jeg elsker neglelak og at finde kulører så det stemmer overens med mine farver i tøjet. Eksempelvis går jeg efter en neglelak i skarp rød eller gul, så fremt jeg ellers kun bærer tøj i gråt og sort. Eller pastelfarvet munter neglelak, til når jeg er i mine blomster kjoler. Neglelak tilbyder et billigt ekstra til mine klæder.