Mine kollegaer og jeg værdsætter at arbejde med lønadministration.

Jeg kan mærke i mit inderste, at jeg overordentligt meget har behov for at komme af med mine overvældende følelser… Ligesom adskillige andre folk, blev jeg beklageligvis influereret af nedskæringer på mit arbejde. Min forhenværende arbejdsplads havde ikke præsteret dét, de havde kalkuleret med, og som konsekvensen af dette kunne de ik’ overleve natten uden at fyre flere folk… Én af dem blev beklageligvis lille jeg. Min verden faldt sammen om ørene på mig. Jeg var overdrevent lykkelig for lige nøjagtig det arbejde! Jeg arbejdede med lønadministration & lønservice i lønadministrationen… Jeg har i otte år arbejdet netop indenfor dette felt med lønadministration og lønservice i en hel del forskellige offentlige firmaer, men lige akkurat dét omtalte job kunne give mig noget fuldstændig skønt. Så det var med en sten i hjertet, at jeg måtte indse, at min arbejdsplads ikke havde plads til mig… Jeg kunne kodylt godt lide at være det sted, ik’ mindst pga. de virkelig søde medansatte… Vi var en ekstrem lille sammentømret flok på det lønadministrationskontor, hvor jeg arbejdede, & dét var ovenud rart… Jeg følte mig ret så tryg, & det er vigtigt for mig!

I disse stunder er jeg efter et halvt år så småt ved at finde mig selv igen. Men jeg ville lyve, såfremt jeg sagde, at min afskedigelse ik’ ændrede mig for altid. For det gjorde den usandsynligt meget, og jeg udreagerede ret så mere voldsomt end de fleste. Men efter at have talt med en coach er min depressivitet blevet helt enormt meget mindre, & jeg føler mig lige om lidt i stand til at kunne være i stand til at passe et nyt arbejde!! Jeg håber meget på at arbejde inden for det samme fag område, med enten lønadministration eller lønservice… Men dermed ej sagt, at jeg ik’ er villig til at godtage et job, hvor jeg ik skal arbejde med de ting, som jeg bedst kan lide: lønadministration eller lønservice!! For mere end nogen andre ting, vil jeg jo i grunden bare ovenud gerne finde frem til et arbejde!! Jeg ser meget frem til at befinde mig på arbejds markedet… & nu er jeg bare så virkelig klar til dét, så det er min Master Plan, og jeg beder til, at den vil lykkes…