Min søde mor og en af hendes venner bestilte tur til kulturrejser Toscana og vinrejser Toscana

Det sidste års tid har mutti talt vedrørende kulturrejser Toscana. Med hendes kammerat har min mor nu booket billet til en af de dejlige vinrejser Toscana og jeg er honestly lidt jaloux. Jeg har aldrig overvejet charterrejser og jeg har ikke været på kulturrejser Toscana, men de her vinrejser Toscana lyder virkelig godt.

På kulturrejser Toscana er mutti på ferie i over en uge og kommer afsted på ture. Min mor drager blandt andet på vinrejser Toscana – og min mor og hende behøver ikke at skulle blive enige om, hvem af dem som at der kører bilen. For noget tid siden rejste Mattias og jeg på vinsmagningstur i Frankrig og vi syntes det var lidt irriterende, at den ene af os to var chaufføren. I en forbindelse er vin- og kulturrejser Toscana med udflugter ganske enklere. Haha.

Mor & hendes veninde Randi tager om kring på deres kulturrejser Toscana og får besøgt en stor del af området. De skal til både Firenze for at shoppe og omkring til de nærliggende små flækker. Faktisk er det én kulturrejser Toscanahvor der er tid til fridage til ture hvor mor og veninden er dem selv, så de ikke hver eneste dag har program for dagen. Det lyder jo meget udmærket. jeg er kanske ved at nå alderen, hvor jeg kommer i målgruppen for kulturrejser Toscana..