Min sambo er ovenud vild med dén nymoderne påhængsmotor…

Jeg påtænker at blive selvstændig på samme vis som min bedste ven. Han ejer egen forretning, og forhandler grej til joller, som eks. redningsveste. For øjeblikket er afsætningen af en hurtigt påhængsmotor , http://www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer, i enorm vækst. Jeg har set ham have travlt, så jeg forstår, hvor meget dét gør krav på at blive sin egen chef. Når ens liv er kendetegnet ved den uafhængige livsform, er der ikke et præcist grænseskel mellem arbejde og fridagene, af den grund, at grænserne mellem dem viskes ud. Dét resulterer i, at man under ingen omstændigheder har fri, fordi man altid vil tage sit arbejde med sig hjem til familien. & det er en problemstilling, som gør mig forvirret, & forårsager, at jeg spekulerer på mine agendaer for fremtiden. Jeg har jo på tæt hold været vidne til hvorledes, et sådant dagligliv hurtigt kan blive meget stressende, og min ven er ingen afvigelse!

Jeg har på samme vis visse bekymringer ved, at jeg endnu ikke har lokaliseret min passion. Min bedre halvdel elsker grej til båden, og for hvilken slags påhængsmotor, som er kommet hjem til hans butik. Jeg er tværtimod ik opslugt af, om en påhængsmotor er ny eller det modsatte. Min mand fremfører jævnligt historier om den & den påhængsmotor, og jeg kan fornemme, at han er helt vild med det pågældende tema. Og som den sidste ytring må dét være det vigtigste her i livet: at blive klar over, hvad du brænder for, og efterfølgende gå efter, at du har chancen for at være aktiveret med dét lige så længe du lever. Så er alle sikre på, at man bliver lyksaglighed.