Min mand har scoret sig en dejlig ac certifiering fordi han har været på en omgang svensk kørende ac kurs

Manden har længe haft manglet for en ac certifiering når han har professionelt job omhandlende køleanlæg og aircondition og den slags. Som nybagt mor rystede jeg lidt i bukserne for forestillingen om at være ganske alene i først 3 dage og nætter og så 2 dage med Clara , der i dag bliver elleve uger. Det har været anstrengende, men heldigvis har hans mor Annette kommet på besøg og bud på middagsmad og samtidig aflaste den nybagte mor en smule, når jeg har haft brug for at blunde eller komme til tandlægen. Jeg må absolut råde jer til at få et meget uanstrengt samkvem med sin svigermutti, mens din anden halvdel er på rejse til kylteknik utbildning .

Her på det sidste har det virkelig været nogle anstrengende dage og nætter. Min mand har i første omgang rejst afsted på lang weekendtur med herrelogen, og derefter var han blot herhjemme en halv dag inden han drog afsted til ac kurs - eduterm.se/kmo, /kylteknisk utbildning som er et svensk kørende kursus hvilket overdrager ham et syk ac certifiering.

Lille jeg prøver at holde mig orienteret om Mortens job. I dagene efter hans ac utbildning kan jeg forstå, at han har fået mere viden om varmepumpesystemer, hørt om hvordan du efterlever kyoto-aftalen samt hvordan man håndterer bøvl med driften. Al den viden vurderer jeg er meget skarpt gået på en kylteknik utbildning som kun har tre-fem arbejdsdage. Konklusionen er at det er fordelagtigt for manden – plus vores rådighedsbeløb – at han kom af sted på det ac kurs. Dog er jeg virkelig samtidig glædestrålende for at få ægtefællen med (fin ac certifiering tilbage I den lille familie igen. Hurra.