Min kære bedre halvdel skal, lige så snart vi flytter til København, jobbe som elektriker Hellerup.

Jeg har fantastisk meget behov for at min dagligdag modtager et frisk pust. Jeg har psykoanalyseret mig frem til, at jeg har lyst til, at der om ikke lang tid falder spændende ting ned i min turban. Min allerbedste ven og ægtefælle & jeg har af den grund besluttet os for at vi har i sinde at flytte et nyt sted hen. Vi er i fredags gået i gang med at finde mulige og umulige hjem, men vi har overhovedet ikke lagt os fast på noget. Og jeg må nu indrømme, at jeg egentlig ik ligger inde med særligt mange prioriteringer i forbindelse med kvarter. Jeg interesserer mig mere for, at bygningen i sig selv fremstår fantastisk. Vi har indsvævret feltet til to mulige kommuner; Hellerup og Værløse. Min fyr er elektriker, så det vigtigste spørgsmål lyder, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup - http://farum-inst.dk/elektriker-hellerup, eller elektriker Værløse - http://farum-inst.dk/elektriker-vaerloese, . Jeg ønsker stærkt, at vi flytter til en by, hvor der er de skønneste muligheder for ham. Jeg er hjemmegående, som jeg jo kan opfylde, ligegyldig hvor vi bosætter os! Så det er mere nødvendigt, at vi afgør, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse.

Hele familien ved, hvor enormt meget hans erhverv betyder for min ægtefælle. Han forguder at være elektriker. Dét er en drøm, der er er virkeliggjort. Af den grund fortjener han helt sikkert at komme i besiddelse af et nyt job, som han kan lide, ligegyldig, hvor det er; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har sammen luret på job mulighederne som elektriker Hellerup samt som elektriker Værløse. Men nu er det jo desværre sådan, at jobstilbuddene ej kan opspores specielt nemt. Så problematikken lyder begribeligvis også, hvor meget vi i realiteten alene selv får mulighed for at bestemme. Såfremt det viser sig, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver tilbudt tidligere end et arbejde som elektriker Værløse, er vi klar til at følge trop. Det eneste vi må have, er et skønt hjem, hvor vi alle kan lide at være. & så begribeligvis det just nævnte elektrikerarbejde! Rollingerne og jeg er overbevist om, at det vil lykkes i nær fremtid at få vished omkring, om han skal jobbe som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse.