Min datter vandrer rundt med hatte når hun går i skole

Vores ældstebarn er blevet forelsket i hatte a af alle ting. Pigen er såvel blevet vild med elegante hatte i filt, men samtidig sjove hatte til udklædning. Vi har Familien er alle begejstrede for at lege med sjove hatte ind imellem til fastelavn, men i de her dage har teenageren nærmest fået sig en indsjydelse med at spankulere i folkeskole bærende diverse hatte ligesom hun hatte til udklædning og benytter hatterene til parties.

Mange af ungens sjove hatte hun rundt omkring ved private loppemarkeder. Hatte til udklædning køber hun oftest i butikker med udklædning og kostumer, men desuden hos en slags udsalg i noget amatørteater. Frøkenen har sgu vist sig at være sgu ret opfindsom og kreativ det må man give hende. Jeg forstår ik’ 100 %, hvorfra hun har det, for venindeflokken ser ikke ud til at foretrække sjove hatte eller til hatte til udklædning. Flere af dem foretrak tvært imod ik at blive klædt ud når skolen holder fastelavn. Men hende tøsen skejer ud med hittepåsomhed og hatte.

Jonas og jeg er ret stolte af, at frøkenen tager i skole med sine sjove hatte og ikke er bekymret for at være anderledes. Jeg selv var aldrig iklædt hatte hvis det ikke lige var hatte til udklædning, dengang da jeg var teenager. Men Vera synes det er cool med opsigtsvækkende eller sjove hatte i skole.