Min bror har fået arbejde med gummilister, stropper, lister & gas cylinder

Min storebror skal jobbe gummilister, stropper (http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper/), lister (http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster/) & gas cylinder (http://www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre/). formoder, så aner jeg ik noget som helst om gas cylinder, stropper, lister & gummilister. Eller … stropper ka’ eksempelvis sidde i 9A, som passagererne ka’ holde fast i, eller i min jakke, så den kan hænges op. Og gummilister forbinder jeg med at sådan nogle lister i fx brusekabinen.

Lister, stropper, gummilister og gas cylinder som fagområde er uvant for hans søster. Vi ævler fra tid til anden jobrelateret, mig og storebror, så undertegnede ser frem til, hvaffor nogle ting Bertram senere vil ævle om lister, gas cylinder, stropper & gummilister.

En gas cylinder kan både bruges til drivhuse, køkkenlåger og kontorstole, fortæller broderen. Ud over at fungere som en fjeder, så har lillesøsteren her ik helt forstået, hvad en gas cylinder præcis kan. Stropper af gummi tror jeg kan anvendes til trailere, lastbiler og presenninger.