Min beskedne søde forkælelse i min hverdag er chokolade fudge og karameller fra Svaneke karameller

Mange af dem jeg har samtalet med er glade for chokolade med lakrids der er blevet temmelig populært. Men jeg er faktisk mere til chokolade fudge og karameller. Undertegnedes totalt favoritter karameller er de Svaneke karameller. De karameller er en smule bekostelige i forhold til gennemsnitlige karameller, men namnam så lokkende de er. Firmaets karameller og chokolade fudge findes som bløde og hårdere modeller, eksempelvis har de karameller med smag af lakridspulver, mint og passionsfrugt. SKønt.

Hvad er årsagen til, at karameller som Svaneke karameller endnu ikke fik lignende optagethed som gourmet lakrids. Men jeg har dermed mine karameller + min chokolade fudge fri for de fleste veninder. Jeg nyder mine karameller som en snack og har ofte Svaneke Karameller nede i min indkøbstaske . Så fortærer undertegnede en to-tre stykker karamel på vejen mens jeg kører på cykel hjem efter arbejde.

Jeg har introduceret min veninde Cat for Svaneke karameller & chokolade fudge. Kvinden bli’r desuden ret fornøjet over særligt chokolade fudge. Faktisk så begejstret at veninden nu tilbereder sine egne karameller og fudge. Hun er vild. Jeg burde måske eftergøre veninden med hjemmelavede karameller, men jeg har ikk tiden til at kreere i køkkenet, så i stedetnyder jeg mine elskede Svaneke karameller.