Min allerbedste ven og jeg står overfor en dejlig ombygning af vores kæresteforhold!

Min prinsesse og jeg har fundet ud af at vi ønsker at flytte til noget som er større. I længere tid har kæresten og jeg følt os hjemme i en fantastisk bitte lejelejlighed inde i München. Men nu er tiden moden til, at vi ønsker at have rede i vores eget hus. Den drøm hænger bestemt også sammen med, at vi påtænker, at der ikke går virkelig lang tid, før vi vil have nogle små pus! Vi efterstræber et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg mener, at dé er de mest fantastiske. Men ligeledes fordi, at kæresten og jeg ved, at en ombygning {http://www.bimdesign.dk/privat1} også på ingen tid er kostelig. Vi har i lang tid funderet over: hvad koster en tilbygning {http://www.bimdesign.dk/m2-priser} egentlig. Men vi har nu tjekket det, og kan se, at en ombygning på ingen tid koster flere penge end et arkitekttegnet hus, hvor vi selv kan få lov til at bestemme. Det har været vores drøm lige siden vi mødtes at bo i et arkitekttegnet hus.

Om ikke så lang tid kører vi hen til arkitekten, der har til opgave skitsere et såkaldt arkitekttegnet hus til os. Og vi kommer bærende på begribeligvis samtlige af vores håb, og så må fremtiden vise, hvilket noget af det, som kan fungere i praksis. Det drejer sig selvfølgelig om, hvor mange gysser, vi er klar til at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just fortalt, havde vi allerede forstået, hvad en ombygning beløber sig på, & det ville mindst koste ligeså meget som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har ydermere undersøgt: hvad koster en tilbygning såfremt man inkluderer samtlige udgifter, som kan opstå. Og det er op imod lige så kostbart, som både en ombygning & et arkitekttegnet hus. Derfor er vi 100 procent sikre på vores ønske om et arkitekttegnet hus. & vi kan absolut ik vente med at få vores helt eget sted. Og min udkårne og jeg bliver glad af tanken om, at et nyt familieliv med små pus skal foregå i et skønt arkitekttegnet hus…