Med omprogrammering kan tinnitus forsvinde

Kender du en person, der har tinnitus, er du klar over, at det ej er en sjov ting. Tinnitus er ved at være meget regulær, og symptomer på tinnitus er ikke en leg.

Naturligvis ka man anvende høreapparater. Men lyden kan være så høj, at den giver anledning til passivitet. For hvordan kan du være udadvendt og gå på arbejde hver dag, hvis det evig og attid føles som om et godstog kører igennem dine øregange? Høreapparater burde ku lindre smerten lidt. Jeg håber inderligt, at den dumme tinnitus springer mig over!

Har du tinnitus ved du, at det giver hylen for ørerne. For tinnituspatienten er der ganske enkelt en tone i selve øret, mens der overhovedet ikk’ kommer nogle lyde ud deromkring. Ofte kan det være problematisk at forstå for dem, der ikke selv har været igennem det – én som mig.

Specialister er blevet overbeviste om, at hyletonen er forårsaget gennem intensiv indbildning på egen krop! Tinnitus kan gå væk – jubii! Det viser sig, at hørecenteret åbenbart kan omprogrammeres, så tonen forsvinder helt. Uden tvivl en helt genial metode, da metoden så at sige behandler den udsatte for den men indbildte øresusen i hjernens forskellige områder. En selvudviklet tone, som er blevet tildelt alt for meget opmærksomhed & som ikk’ opleves særlig fiktiv.

Det er ikke en spøg. Tinnitus er desværre ret almindeligt, men forskere er nu overbeviste om, at lidelsen skyldes ren indbildning. Hørecenteret kan omprogrammeres, så den generende lyd helt forsvinder. Det er en genial behandling, idet den så at sige kurerer patienten for sin imaginære hyletone i hjernen. En selvgenereret hyletone, der har fået alt for meget opmærksomhed, og som ikke længere føles imaginær. Godt det ikke er mig, der har tinnitus! Men skulle jeg en dag i fremtiden bliver bange for, at jeg var blevet ramt af tinnitus, vil jeg prøve at tænke det tilbage, hvor det kom fra. Tinnitus forsvind – Forsvind og kom aldrig tilbage!

Tinnitus giver ringen, hylen og brummen for ørerne! For den, der er ramt af tinnitus, er der ganske enkelt en lyd inde i øregangen, selvom der slet ikke er nogen lyd omkring vedkommende. Det er svært at forstå for de, der ikke selv har prøvet det – ligesom mig. Men skulle jeg en dag blive bange for, at jeg var blevet ramt af tinnitus, vil jeg tænke på forskningsresultaterne og prøve at tænke det væk. Gå væk tinnitus – væk væk væk!!