Med et arkitekttegnet hus, fastsætter i alle brudstykker selv!

Vi kan mærke, at det er tid til, at ægtemanden og jeg flytter til noget større. I længere tid har min bedre halvdel og jeg følt os hjemme i en temmelig bitte lejl. inde i Århus midtby. Men lige nu er tiden inde til, at vi har lyst til at bo i vores eget hus. Den drøm hænger absolut også sammen med, at vi tænker, at der ik går lang tid, før vi skal ha nogen miniudgaver af os selv! Vi efterstræber et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg har den mening, at dé er de mest praktiske. Men tillige fordi, at vi er bevidste om, at en ombygning også hurtigt er dyr. Vi har længe undret os over: hvad koster en tilbygning egentlig… Men nu har vi tjekket det, og sander, at en ombygning hurtigt bliver dyrere end et arkitekttegnet hus, hvormed vi alene har lov til at bestemme. Det har været vores fantasi i længere tid at være en familie sammen i et arkitekttegnet hus…

Min bedre halvdel og jeg glæder os til at hilse på arkitekten, som er blevet hyret til at tegne vores arkitekttegnet hus. & vi kommer bærende på begribeligvis alle vores tanker, & så må fremtiden vise, hvor meget af det, som kan lade sig gøre. Det drejer sig naturligvis om, hvor mange moneter, vi tænker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just forklaret, havde kæresten og jeg allerede erkendt, hvad en ombygning sniger sig op på, & dét ville mindst koste ligeså meget som et arkitekttegnet hus. Min bedre halvdel og jeg har tillige funderet over: hvad koster en tilbygning såfremt man inkluderer samtlige uforudsete udlæg. Og det er rundt regnet lige så pebret, som både en ombygning og et arkitekttegnet hus. Så vi er sikre på vores dagdrøm om et arkitekttegnet hus. & vi kan slet ik vente med at bo et større sted. & min bedre halvdel og jeg ser også frem til, at et fantastisk familieliv med små mini-udgaver af os selv skal iværksættes i et skønt arkitekttegnet hus…